De beveiliger is uw verlengstuk op de winkelvloer. Onze winkelsurveillanten zijn de ogen en oren op úw winkelvloer. Gefocust op winkeldiefstal, fraude, zakkenrollen, sweethearting en andere ongewenste praktijken. De winkelbeveiliger is enerzijds sterk aanwezig op het gebied van bewaking van uw eigendommen en anderzijds weet hij ook passend afstand te nemen waardoor de potentiele kopers zich niet door allerlei ogen gevolgd voelen.

Bex Beveiliging Exclusief zorgt ervoor dat de beveiliger op meerdere aspecten een meerwaarde kent:

  • Ken het product van klant, hierdoor kunnen simpele vragen van klanten (zoals waar kan ik dit of dat vinden) direct beantwoord worden
  • Ondersteunend zijn naar uw medewerkers, denk hierbij aan het laden en lossen, het opruimen van…. Of andere op dat moment gewilde ondersteuning

Bex Beveiliging Exclusief hecht grote waarde aan:

  • De representatieve uitstraling
  • De houding van de beveiliger
  • De netheid van de unifomering
  • Een zeer goed taalgebruik in zowel de Nederlandse taal en/of indien nodig andere talen

Samen met de opdrachtgever zal een profielschets worden gemaakt van de te leveren beveiliger(s) en door middel van de juiste selectie en werving trachten wij het traject zo snel, bekwaam en effectief mogelijk in werking te stellen.

Tot slot gaat het bij Bex Beveiliging Exclusief niet alleen om het verkrijgen van de opdracht maar vooral ook het behouden van de opdracht. Door middel van regelmatig bezoek en gesprekken met de beveiligers alsmede de opdrachtgever zullen alle gewenste aanpassingen snel kunnen worden doorgevoerd om zodoende de klanttevredenheid hoog te houden.

Winkelsurveillance