BEX Beveiliging Exclusief, opgericht in 1999, is niet meer weg te denken in onze regio. Regio betekent voor BEX Beveiliging groot Haaglanden, Den Haag, Rijswijk, Delft, Voorburg, Leidschendam, maar ook in Rotterdam, Zoetermeer, Gouda, Leiden en Alphen a/d Rijn is Bex Beveiliging Exclusief BV actief met zijn bewakingsdiensten. Om de klanten datgene te kunnen bieden wat BEX Beveiliging Exclusief BV al sinds jaren biedt en om ons met name te onderscheiden ten opzichte van de andere grote beveiligingsbedrijven, is het van essentieel belang ons karakter te blijven behouden. Karakter van het bedrijf zijn de korte lijnen naar de organisatie, goed om kunnen gaan met ad hoc situaties, flexibiliteit van de medewerkers en met name kwaliteit leveren en aanpassen gericht op de wensen van de opdrachtgever.

Om u een indruk te geven van onze werkzaamheden: objectbewaking van overheidsinstanties, casino’s, vastgoedbedrijven, gemeente, een landelijk textiel bedrijf, schoolgemeenschappen, alsmede een Betaald Voetbal Organisatie hier in de regio. De mobiele surveillance is sedert 2014 in een samenwerkingsverband tot uiting gekomen. Alles wat in dit segment thuis hoort, alarmopvolging voor bedrijven en particulieren, het openen en sluiten op verzoek van bedrijfspanden, het begeleiden van medewerkers bij sluiting van het object, controleronden in de avond en nachtelijke uren bij diverse objecten en een zeer belangrijk produkt “collectieve beveiliging” van bedrijventerreinen, kunnen wij voor u verzorgen vanuit het samenwerkingsverband.

Foto over BEX

Over Bex

Kijkend naar de organisatie van BEX Beveiliging Exclusief is het een prettig gegeven dat een ieder zijn verantwoordelijkheden kent en neemt. Van planner tot office manager, van directie tot beveiliging medewerker en van operationeel leidinggevend tot financiële zaken. Een ieder weet van elkaars activiteiten en een ieder zal altijd zorgen dat alle taken worden vervuld. Met name een duidelijke communicatie en saamhorigheid is dan een vereiste.

Bex Beveiliging Exclusief BV
Henricuskade 63
2497 NB Den Haag
Tel.nr. 070-3588544
info@bex-beveiliging.nl