Als uw bedrijf ook buiten de reguliere kantooruren open is dan wilt u uw medewerkers, bezoekers en / of gasten natuurlijk op ieder gewenst moment een veilig gevoel geven. Daarvoor kunt u een beroep doen op de portierdiensten en receptiediensten door Bex Beveiliging Exclusief. Wij nemen de taken over van uw receptionist of portier als zijn of haar dienst er op zit en zorgen ervoor dat alle taken ook daarna adequaat worden uitgevoerd.

Welke taken kunt u overlaten aan de portierdienst?

In principe doet de portierdienst van Bex Beveiliging Exclusief alle werkzaamheden die op reguliere uren door uw eigen personeel worden gedaan. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voor alle uren portierdiensten in te huren via Bex Beveiliging Exclusief. U kunt bij het pakket aan werkzaamheden denken aan het afhandelen van telefoontjes, verwijzen van bezoekers, het beheren van sleutels of het afhandelen van parkeerbeleid zoals het bedienen van de slagboom van uw parkeerterrein en daarmee het weren van ongewenste bezoekers. Door gebruik te maken van onze dienstverlening kunt u ervan verzekerd zijn dat uw receptie/toegang op alle gewenste momenten adequaat wordt bemenst.

Portierdiensten Leidschendam

Een representatieve portier/receptionist

Bij Bex Beveiliging Exclusief vinden wij het erg belangrijk dat onze medewerkers er representatief uitzien. Dat geldt zeker bij het verrichten van portierdiensten. De portier is immers het visitekaartje van het bedrijf. U kunt er dan ook op rekenen dat uw portier of receptionist in een goed verzorgd en herkenbaar uniform op het werk verschijnt. Daarnaast zijn de omgangsvormen uiteraard beleefd en correct. Als u prijs stelt op een medewerker die naast foutloos Nederlands ook andere talen beheerst dan zullen wij daar bij de werving uiteraard rekening mee houden. Daarnaast kunt u vanzelfsprekend andere voorwaarden aan ons meegeven die voor u essentieel of wenselijk zijn. Wij doen ons uiterste best om voor u een medewerker portierdiensten te leveren die hier zo veel mogelijk aan voldoet.

Een veilig gevoel voor iedereen met vakkundige portierdiensten

Een portier bij uw receptie geeft, zeker tijdens nachtelijke uren, een veilig gevoel. Niet alleen wordt uw pand en uw eigendommen goed in de gaten gehouden, ook uw medewerkers, gasten of bezoekers voelen zich veilig als de portierdiensten door een betrouwbare medewerker worden uitgevoerd. Het is natuurlijk fijn als uw hotel een 24-uurs receptie heeft, maar dit moet niet ten koste gaan van de kwaliteit van de dienstverlening. Door deze taak buiten kantooruren over te dragen aan een medewerker van Bex Beveiliging Exclusief kunt u ervan op aan dat alle taken naar behoren worden uitgevoerd.

Wij gaan graag voor u op zoek naar een vakbekwame portier

Overweegt u om de portierdiensten voor uw bedrijf uit te besteden? Dan bent u aan het juiste adres bij Bex Beveiliging Exclusief. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen als het gaat om portierdiensten of de bezetting van uw receptie. U kunt uw wensen aan ons doorgeven waarna wij voor u een portier of meerdere medewerkers gaan werven die voor u aan de slag kunnen gaan. Dit kan tijdens de nacht zijn, in het weekend of ook tijdens reguliere kantooruren. Vanzelfsprekend trekken wij alleen medewerkers aan die zonder problemen een VOG verkrijgen en die ook in alle andere opzichten aan onze strenge selectie voorwaarden voldoen.

Vraag een offerte aan voor uitstekende portierdiensten

U kunt een offerte aanvragen voor het verzorgen van portierdiensten bij uw bedrijf door Bex Beveiliging Exclusief door contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen met telefoonnummer 070-35 88 544. Wij maken graag een afspraak met u om ons aan u te presenteren. U kunt uw vragen of een offerteverzoek ook doen door een bericht te sturen naar ons e-mailadres info@bexbeveiliging.nl. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

 

 

 

 

Portierdiensten Leidschendam

Veiligheid door Zorgzaamheid!

Kijkend naar de organisatie van BEX Beveiliging Exclusief is het een prettig gegeven dat een ieder zijn verantwoordelijkheden kent en neemt. Van planner tot office manager, van directie tot beveiliging medewerker en van operationeel leidinggevend tot financiële zaken. Een ieder weet van elkaars activiteiten en een ieder zal altijd zorgen dat alle taken worden vervuld. Met name een duidelijke communicatie en saamhorigheid is dan een vereiste.

Bex Beveiliging Exclusief BV
Henricuskade 63
2497 NB Den Haag
Tel.nr. 070-3588544
info@bex-beveiliging.nl

Contactformulier